Energie pentru meseria mea, un program de dual al ENGIE

Engie Romania a lansat a doua ediție a programului “Energie pentru meseria mea”, un program de formare profesională în sistem dual dedicat absolvenților de clasa a VIII-a care doresc să învețe meseria de instalator.

Elevii din București care se înscriu în programul de învățământ profesional în sistem dual pot primi stimulente financiare de până la 1050 de lei pe lună, la care se adaugă asigurarea transportului urban dedicat și a mesei pe timpul practicii.

  • Bursa lunară acordată de statul român, în valoare de 200 de lei;
  • Bursă lunară în valoare de 500 de lei, oferită de ENGIE;
  • Bursă de merit în valoare de 200 de lei/lună, în funcție de rezultatele școlare, acordată de ENGIE;
  • ENGIE acoperă și cheltuielile de transport pre-urban sau cazare, în limita a 150 lei/lună, și asigură masa de prânz pe durata practicii;
  • La finalul celor trei ani de studii, elevii primesc certificare și au oportunitatea de a se angaja în cadrul grupului ENGIE Romania

60 de elevi beneficiază deja de programul de învățământ profesional în sistem dual derulat de ENGIE Romania, prin companiile sale Distrigaz Sud Retele și ENGIE Servicii, în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” și Primăria Sectorului 3, program realizat cu sprijinul asociației Hands Across Romania.

ATELIER MODERN DE INSTRUIRE PRACTICĂ

Pe parcursul celor trei ani de studiu, elevii îmbină teoria la Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” cu practica, care se face în atelierul tehnologic amenajat de ENGIE Romania în sectorul 3.

Pre-înscrierile se realizează în perioada 1-31 mai 2019, iar înscrierile între 24 și 26 iunie. Pentru mai multe detalii puteți suna la numerele: 0748.182.697 / 0749.692.676 / 0749.692.611.

sursa foto: www.engie.ro