Te așteptăm la ,,Școala de carte și meserii”

Sub egida programului ,,Școala de carte și meserii”, companiile HORNBACH România, LIDL Discount, PENNY Market și SELGROS Cash&Carry, susțin învățământul dual la Liceul Tehnologic ,,Elie Radu” din sectorul 3, unde absolvenții de clasa a VIII-a sunt așteptați să ocupe unul dintre cele 33 de locuri disponibile pentru calificarea de ,,comerciant-vânzător”.

Absolvenții de clasa a VIII-a, care își doresc o diplomă recunoscută la nivel internațional în meseria de comerciant-vânzător, sunt așteptați în perioada 24-26 iunie să se înscrie la clasa de învățământ dual susținută de marii retaileriii germani, crae oferă o bursă lunară de 400 de lei, decontarea transportului precum și o masă gratuită pe durata stagiilor de practică.

Practica se face direct la companiile implicate în proiect iar, după absolvire, elevii au oportunitatea de a se angaja direct la HORNBACH, LIDL, PENNY sau SELGROS..

Totul se desfășoară sub atenta monitorizare a Camerei de Comerț și Industri Româno-Germană (AHK România, în baza unui contract de parteneriat între elev, părinte, compani și școală.

Comerciantul-vânzător, un profesionist aflat la mare căutare

Oriunde în lume este nevoie de această specializare. În toate zonele de retail modern, comerciantul-vânzător este cel care face legătura dintre oameni și produse. Acesta este un specialist calificat, care stăpânește deopotrivă teoria și practica comercială.  Pe scurt, un profesionist.

Mai multe detalii despre proiectul ,,Școala de Carte și Meserii”:
Cosmina Hodoroagă
Tel.:+40 752 110 031
E-mail: contact@edupro.ro

www.scoaladecartesimeserii.ro
www.facebook/scoaladecartesimeserii

Liceul Tehnologic ,,Elie Radu”
Adresa: B-dul. Energeticienilor nr. 5
Tel/Fax: 021.346.60.40
Email: grup_scolar_elie_radu@yahoo.com