Oferta Apa Nova București pentru învățământul dual

Apa Nova București, în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” și Primăria Sectorului 3, organizează o clasă de învățământ profesional în sistem dual pentru specializarea de “instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze”.

Apa Nova București, societate care face parte din Grupul Veolia și care are ca principal obiect de activitate gestiunea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pe teritoriul Municipiului București, susține și pentru anul școlar 2019-2020 o clasă de învățământ dual la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”.

Oferta educațională pentru calificarea de “instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze” se adresează tinerilor de până la 23 de ani, absolvenți de clasa a VIII-a (cu situația școlară încheiată).

Beneficii acordate pe durata studiilor:
  • bursă lunară de 500 lei, acordată de Apa Nova București;
  • bursă lunară de 200 lei, acordată de stat;
  • premiu de performanță în valoare de 200 lei (pentru elevii cu media semestrială peste 8);
  • suma lunară de 70 lei pentru acoperirea costurilor legate de transport;
  • suma lunară de 300 lei pentru acoperirea costurilor legate de cazare (pentru elevii care nu au domiciliul în București);
  • masă zilnică la locul de practică.
Practică sub îndrumarea specialiștilor Apa Nova București

Pe durata celor trei ani de studiu, elevii vor face practica sub îndrumarea tutorilor desemnați de către companie, iar la final vor obține o diplomă de calificare recunoscută la nivel european și care le va asigura prioritatea la angajare în cadrul companiei Veolia-Apa Nova București.

Mai multe detalii pot fi solicitate la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”

Adresa: B-dul Nicolae Grigorescu nr. 12, sector 3
Tel/fax: 021.340.26.54
E-mail: anghel_saligny@yahoo.com

Citește aici: De ce investește Apa Nova în educația profesională și universitară