Sectorul 3, prezent la Salonul Auto București
Sectorul 3 al Municipiului București participă la ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii cu un stand dedicat învățământului dual.

Pe lângă noutățile din domeniul auto, Salonul Auto București & Accesorii 2019 le propune pasionaților de automobile și un târg de oportunități, unde însemnate companii din industria auto scot la concurs locuri de muncă, internshipuri și stagii de practică.
Bursa locurilor de muncă SAB – Ziua Carierei , care va avea loc pe 15 octombrie, începând cu ora 10:00, este mai mult decât un eveniment de carieră, întrucât acesta le va oferi companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susține workshop-uri și conferințe tematice, de a interacționa cu candidați activi în căutare de oportunități de carieră.
La SAB&A 2019, Primăria Sectorului 3 al Municipiului București vă așteaptă la standul dedicat învățământului dual, unde puteți afla toate detaliile despre această formă de pregătire profesională și despre oportunitățile pe care le oferă.

Conferință dedicată învățământului dual din domeniul auto

Tot pe 15 noiembrie, la SAB&A 2019 va avea loc și conferința “Școala Profesională în Sistem Dual în Domeniul Auto SAB 2019”, eveniment care se bazează pe prezentarea tuturor aspectelor ce alcătuiesc dezvoltarea învățământului în sistem dual în România, de la idee până la implementare: cadrul legislativ, propunerile legislative pentru dezvoltarea acestui segment, modalitățile de promovare către elevi și părinți, ofertele agenților economici, pașii care s-au efectuat până în acest moment și perspectivele.
Speakeri: Dl. Pompiliu Ioan Wan Buzduga – Primăria Sectorului 3 Dl. Adrian Gidali – Garage Training Dna. Cristina Gheorghe – Human Resources Quality Services Dna. Anca Iordache – Asociația IPAR Dl. George Florea – Țiriac Auto Dl. Bălaș P. Victor – Asociația ASAR și XMeditor Dl. Adrian Sandu – Asocial ACAROM